Diskussion:Huvudsida

Från Estnisk litteratur i svensk tolkning | wikin
Version från den 5 februari 2013 kl. 21.27 av WikiSysop (diskussion | bidrag) (Skyddade Diskussion:Huvudsida: Upprepad spam ([edit=autoconfirmed] (på obestämd tid) [move=autoconfirmed] (på obestämd tid)))
(skillnad) ← Äldre version | Nuvarande version (skillnad) | Nyare version → (skillnad)
Hoppa till: navigering, sök

Användare Unintrifex har uttryckt viss skepsis över det här projektet. I en tidigare, nu bortplockad kommentar på huvudsidan skrev han/hon: "It just appears to be a little bit too fantastic to become correct should you know what I imply =-="

Jag antar att Unintrifex vill antyda att det antingen kommer att publiceras översättningar som strider mot upphovsrätten, eller att villkoren innebär att inga översättningar kommer att publiceras alls. Det kan finnas andra konsekvenser som jag har missat. Givet att jag inte har missförstått Unintrifex, så är det det förstås riktigt att dessa risker föreligger, men jag tror att den första är ganska lätt att hantera. Ett mycket större hot mot projektet är då den andra risken, men det hör liksom till. Naturligtvis har jag aldrig räknat med att folk ska stå i kö för nöjet att översätta gamla estniska texter till svenska, men det fantastiska med Internet är ju att det finns utrymme även för detta specialintresse – och kostnaden för att hålla den här sajten vid liv är försumbar.